Sunday, December 02, 2007

Αμπέλια στις Κυκλαδες

Με τη μαγειρική παίζεις, με το κρασί όχι.
Από τη στιγμή που θ’ αποφασίσεις να φυτέψεις την πρώτη σου ρίζα, αλλά και στη συνέχεια, μέχρι να μπει στο ποτήρι και η τελευταία σταγόνα της σοδειάς, το κρασί θέλει κανάκεμα, φροντίδα!
Ανάμεσα στους ανθρώπους του κρασιού που συναναστρέφομαι, ένας και μάλιστα ερασιτέχνης, ξεχωρίζει για το πάθος του. Ένας εραστής της τέχνης του κρασιού λοιπόν, ας δούμε τι έχει να μας πει για το Κυκλαδίτικο αμπέλι:

Η συνέχεια ΕΔΩ κλικ

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home