Monday, September 03, 2007

Δείξτε κατανόηση

Αν πρέπει να ξεχωρήσω ένα βιβλίο απ' όσα διάβασα το καλοκαίρι που πέρασε, χωρίς δυσκολία θα έλεγα τα "Σημάδια του Αιγαίου" του Γιώργου Πίττα από τις εκδόσεις Ποταμός.

Τον αισθάνομαι χρόνια συνοδοιπόρο μακρυνών αποστάσεων. Κάβο τον κάβο, νησί το νησί, πλαγιά την πλαγιά, λιμανάκι, εκκλησιά, πανηγύρι...
Τελευταία τον γνώρισα καλύτερα και επειδή αυτούς που αγαπάω μ' αρέσει να τους ...δοκιμάζω στα βαθειά, τον έσπρωξα (όχι μόνος αλήθεια κι όχι άθελά του) στα άπατα του διαδικτύου.

"Αγαπητοί σύντροφοι του διαδικτύου, δείξτε κατανόηση...", είναι ένας άνθρωπος, που κάνει copy με το μάτι, paste με το μολυβάκι, σε απίθανα χοντρά και καλοδεμένα μπλοκάκια κι έναν ντρουβά στην πλάτη (θαρρείς από προβιά) που μοιάζει με σαμπούνα. Μέσα έχει τα σύνεργά του: μολύβι, μπλοκ, φωτογραφική μηχανή. Αν εκεί μέσα, από σήμερα κιόλας, βρει τόπο να τοπώσει κι ένα laptop, don't blame me. It's Louisa's responsibility.
Εδώ κλικ για τα πειστήρια

Labels: ,

3 Comments:

Blogger o kairos said...

Βιβλιο ποιοτητας απο εναν ανθρωπο ποιοτητας.Λυπαμαι που η επαρατος με γυρισε πισω να δουλευω-στην κυριολεξια-αντι να ερθω συνεπης στο ραντεβου της 3ης Σεπτεμβριου.Που θα μου παει,δε μου γλιτωνεις...

September 04, 2007 8:28 PM  
Blogger NinaC said...

Τον καλύτερο κόσμο γνωρίζετε, εμού συμπεριλαμβανομένης! :D

September 08, 2007 11:04 AM  
Blogger dimitris-r said...

@ Χαίρε kairos.
Όπως λέμε:
Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια!
Οψόμεθα ες ...Εμμαούς λοιπόν στο προσεχές!

@composition doll.
Ακόμα λέμε:
Τον παππά γνωρίζουν όλοι, ο παππάς γνωρίζει λίγους.
Αμνός βελάζων στο Καλό Λειβάδι, μέρες τώρα, χαίρομαι που σας συναντώ εδώ μετά το θέρος ...α-θερά-πευτα αυτοκρινόμενη και αυτοθαυμαζόμενη.
Σας χαρίζω ένα "μπε" από την καρδιά του ποιμνίου των ασεβών!

September 11, 2007 10:25 AM  

Post a Comment

<< Home